Pas cu pas...cu mine!

sâmbătă, 18 iunie 2016

Asta da neplacere....

Situatiile vorbesc de la sine: fie care e vorba de persoane, obiecte sau de ce nu, instalatii sanitare.
De ce le-am pus pe cele din urma in schema? Hai sa-ti povestesc despre o situatie. Ma hotarasc sa-mi schimba caloriferele in casa. Renunt la cele de fonta si trec la cele din aluminiu. Ma interesez eu unde gasesc pret bun, caut un om care sa mi le moneteze, sa-mi faca instalatie in sine, mai ales ca am si centrala de apartament. Toate bune si frumoase. Vine omul, le monteaza, iar seara cand pornesc centrala, un calorifer incepe sa curga. Nu ma vad pe mine sa ma apuc sa schimb fitinguri. Insa tin minte ca atunci cand fost la cumparaturi cu baiatul care mi-a montat calorifele, vanzatorul mi-a recomandat ale fitinguri mai scumpe. Ma gandeam eu ca doar vrea si el un bonus, sa faca vanzare mai buna magazinului. Imi aduc aminte rapid de care erau si ma uit pe net. Baiatul care le vindea mi le-a recomandat pentru ca erau cele mai bune. Eu insa, sfatuita si cele care urma sa-mi monteze calorifele, m-am gandit ca nu e cazul sa dau un ban in plus.
Gresit! Chiar a merita. Faptul ca nu am ascultat, m-a costat o noapte nedormita, disconfort, nervi si umblatura. De atunci mi-am promis ca eu nu voi mai asculta de "meseriarii" care doar executa lucrari, ci ma voi lasa sfatuita de cei care consiliaza in magazin.
Si crede-ma ca atunci cand e vorba de lucrari mari, de instalatii sanitare nu are sens sa faci rabat de la calitate, in detrimentul pretului, pentru ca pretul pe care-l platesti ulterior e prea mare. Pai da, ca doar mai pui inca o data pretul carburantului. Si da, si cateva pastile de calmare. Ca o sa ai nevoie. 
Asa ca, te sfatuiesc sa achizitionezi doar produse care-ti ofere singura, confort pe termen lung. Evident sa te sfatuiesti si cu cei in domeniu si sa cauti si cel mai bun pret. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu