Pas cu pas...cu mine!

luni, 16 mai 2016

Spune te iubesc in cel mai frumos mod!

O sa recunosc: ador sa fiu suprinsa, ador sa fiu adorata, iubita. La randul meu ador sa suprind, sa aduc bucurie atunci cand nu exista speranta ca ea chiar va fi sau chiar si acolo unde nu exista nici o sansa. Imi place sa vad fericire pe chipurile celor din jur. Iar pentru acest lucru intotdeauna apelez la cele mai simple moduri de a suprinde: un zambet, un "te iubesc" si un cadou care sa spuna toate cuvintele acestea magice in locul meu.
Viata e uneori atatd e scurta, incat nu exista clipa zilei de maine, asa ca ar fi pacat sa nu spui azi ce simti si sa nu-i suni pe cei dragi sa le spui cat de mult ii adori, cat de multa inseamna pentru tine.
Azi, nu maine! Pentru mine mama este totul. Cand spun totul, inseamna chiar totul: prietenie, iubire, incredere, zambete, plansete. Totul! 
O ador, am avut parte de multe luni departe de ea care m-au facut sa inteleg ca sentimentele nu trebuie reprimate, nu trebuie inhibate, nu trebuie amanate. Trebuie exprimate in cuvinte, trairi, simtiri si nu exista un moment special cand sa oferi.
Asa ca, mama te iubesc enorm si as vrea din suflet sa porti zi de zi cu tine ceva care sa-ti transmita in fiecare secunda iubirea si aprecierea mea.
http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate/colier-inima-litera-aur.html
Din inima pentru mama mea! Va simti cu siguranta cat de mult o ador chiar si atunci cand nu am cuvintele potrivite la indemana, chiar si atunci cand nu o pot suna, chiar si atunci cand are nevoie de mine, iar eu sunt la cativa zeci de kilometri distanta.
Tu cand i-ai spus celui drag ca-l iubesti sau ca o iubesti? Nu ai nevoie de un motiv special si nici de un moment, ai nevoie chiar acum sa suprinzi.
Iata cum o poti face! Intri pe http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate.html si pe http://www.lovebird.ro/bijuterii-bratari.html si alegi ceva unic pentru persoana unica din viata ta!

Un comentariu: