Pas cu pas...cu mine!

vineri, 30 ianuarie 2015

Tema zilei de vineri, 30 ianuarie :)

Weekendul este categoric cel mai bun prilej sa recuperzi orele restante de somn, sa te intalnesti cu prietenii, sa mergi in club, sa stai cu familia si sa faci doar ceea ce-ti face placer sit e relaxeaza. Tu cum ai ales sa-ti reincarci bateriile in urmatoarele 2 zile? Da-mi toate detaliile. :)

6 comentarii:

  1. Buna Aura! In weekend voi merge la ceva filme, in club cu prietenii si duminica va fi zi cu familia. :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Aura. :) la sfarsit de saptamana lucrez, asa ca ma voi limita la ceva relaxare seara: un film, o bere cu baitii si evident somn. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Aura.EU mi-am propus sa plec la munte si sa-mi prelungesc weekendul pana luni daca tot sunt liber. Vor fi 2-3 zile de relaxare, ski. Sfarsit de saptamana frumos. Faci emisiuni super faine! Cipri

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Aura. Mi-am propus o iesire cu fetele, club, shopping, somn si cam atat. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Aura. Maine sigur fac ceva curatenie, mancare, ies cu piticii pe afara. Mergem cred ca la ceva film iar duminica vom fi in familie. Weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Aura! Ma bucur sa te ascult. Foarte frumoase emisiunile tale. Imi place si muzica. Ce bine ca vine sfarsitul de saptamana. Sunt rupt. Am un somn in fizic de numa numa. De abia astept sa dorm. In rest ma vad cu prietenii si familia.

    RăspundețiȘtergere