Pas cu pas...cu mine!

marți, 14 martie 2017

Verde e culoarea optima!

Intotdeauna ma bucur de faptul ca masina de spalat imi spune cand a terminat, telefonul cand trebuie sa-l incarc, televizorul cand e deschis degeaba, bateria externa cand e secata de energie... si fiica mea cand ii e foame :))
E bine ca ai "remindere" peste tot prin casa. Si eu chiar am nevoie. Ce sa fac, daca uit repede...sau daca nu vreau sa-mi incarc tot timpul stocarea cu informatii nu foarte importante? Cand am vazut "inventia" celor de la Caroli, am zis ca voi deveni mancatoare de salam. Macar de dragul inovatiei si de dragul Caroli care pune carne si savoare in produse.
Stiu ca te-am facut curios, hai sa-ti zic despre ce este vorba! Deci, cei de la Caroli au pregatit salamurile Semenic Extra atribuindu-o eticheta inovatoare,, cu cadran termosensibil. Aceasta eticheta se numeste Carolimetrul Termic. Ce e foarte tare e ca aceasta își schimba culoarea în funcție de temperatura produsului: are culoarea verde atunci cand temperatura  este de sub 8°C si devine galbena cand temperatura depaseste 8°C. Exista evident si un interval optim de pastrare a alimentelor, iar acesta este cuprins intre 2 si 8°C.#mâncarecunotificare
Cand vine vorba de copii, nu e de joaca cu mancarea.  Dar cand stii ca ai Caroli in frigider, ai siguranta ca stii ce mananci! Si acum, cu noua inovatie stii si cat de performant e frigiderul tau: daca te prosteste la capitolul siguranta alimentara.
Ca stii tu cum e, chiar si cei mai buni trebuie verificati. :)
Gata de noua inovatie? Gata de noua eticheta inteligenta? Arunca o privire pe http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/#.WL_gEDvyhPY

3 comentarii: