Pas cu pas...cu mine!

marți, 23 decembrie 2014

Tema zilei de azi, 23 decembrie :)

Si a inceput marea prajitureala. Mamele, bunicile, d-rele si d-nele s-au apucat sa-si testeze aptitudinile de cofetari. Asa ca fie ca te uiti pe facebook, fie ca intrebi In jur, toata lumea a inceput crearea prajiturilor perfecte pentru Craciun. Acum sincer, cine mananca atatea prajituri? Am inteles, musafirii. :) Bine gandit.
Apropos de acest lucru: care sunt mancarurile, prajiturile pe care iti place sa le mananci sau sa le pregatesti de Craciun? Poate imi dezvalui si mie reteta prajiturii perfecte. :)

5 comentarii:

  1. Ehe..ador sarmalele, imi place prajitura cu mouse de ciocolata si capsuni. Mama se ocupa si anul acesta de toate. Eu o ajut cu mancatul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aura eu ador mancarea pregatita pe gratar. Mi-e dor insa de acele "haiose" asa cum le spune in zona noastra. :) Bunica mea era specialista. Dar tu Aura, ce preferi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu de abia astept Craciunul ca sa degust din carnatii afumati. Anul acesta nu am avut timp sa ma ocup de prajtituri, asa cale voi comanda. Imi place la nebunie prajitura albinuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sotia mea pregateste si anul acesta cozonac, pe care il mananc cu placere. Vom pregati impreuna tot felul de bunatati afumate. Cel mai mult imi plac sarmalele cu ciolan afumat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ador prajiturile, asa ca anul acesta voi pregati cateva dulcegarii de genul, tobite, orhideea, inghetata falsa si voi mai face in ca un tort cu fructe.

    RăspundețiȘtergere