Pas cu pas...cu mine!

vineri, 6 februarie 2015

Tema zilei de vineri, 6 februarie :)


Buna dimineata! Care sunt planurile tale pentru acest sfarsit de saptamana? Te vei uita la un film, vei iesi in club cu prietenii, vei lucra? 

5 comentarii:

  1. Buna, Aura! Ninge asa frumos, incat mi s-a facut pofta deo tura la ski la Poiana Brasov. Locul din dreapta a soferului e liber, vii si tu? :) Duminica ma reintorc in Cluj si ma voi relaxa atunci. O zi minunata, ca tine. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Aura. ma bucur sa te reascult. La acest sfarsit de saptamana voi merge cu copii la Baisoara. Maine sigur curatenie, le pregatesc celor mici ceva dulce. Tu ce faci in weekend? O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Aura.Iar mia stricat vremea planurile de weekend. Ma-m saturat de atata zapada. Maine seara merg in club cu prieteni iar duminica dorm si imi revin. Tu ce faci? Nu ai chef de o iesire in club? O zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Aura. Din pacate lucrez la acest sfarsit de saptamana asa ca iti dai seama ce nasol. Nu voi simti ca e weekend. Miam propus insa sambata seara sa ma relaxez la un film si sa dorm. Weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Aura. Ma bucur sa te ascult. Super faine emisiunile! Eu maine mia-m propus sa fac ceva mancare,sa ma uit la televizor, sa merg la mama mea in vizita si sa ma vad si cu ceva prietene. Spor si weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere